TOP Monteurs

Wij garanderen u topmonteurs voor de klus. Daarnaast een aanspreekpunt met kennis. Een ware steun voor uw uitvoer.

Duidelijke prijs afspraken

Kwaliteit boven kwaniteit. Onze systemen werken zodanig dat onze marges niet schadelijk zijn voor de monteur.

Tevredenheid

Naast kennis van zaken, staan wij flexibel in ontwikkeling. Kunnen wij verbeteren? Daarmee u ook! Ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Service

Expertise in onze afdelingen

Bij IT Knecht heeft elke vertakking zijn eigen manager. Iedere manager is voorzien van ruime kennis en ervaring in

Afdelingen

OPTIFIBER

OPTIFIBER is de telecom afdeling van IT Knecht bv. Zij staat voor kwaliteit in de aanleg en beheer fases van FTTH Telecom netwerken. Naast de expertise in de aanleg maken wij ons veelzijdig met de brede kennis van een gedreven team allrounders.

AlphaEyes

AlphaEyes is de CCTV afdeling van IT Knecht bv. Zij specialiseert zich in de aanleg en onderhoud van CCTV Netwerken. Zowel in de aanleg, configuratie en onderhoudsservice van Camera beveiliging.

Ampere team

Ampere team is de utiliteitsafdeling van IT Knecht bv. Deze afdeling is voornamelijk gecofused op elektrotechnische werkzaamheden, aanleg airco's en het plaatsen van datanetwerken.

bij itknecht verzorgen wij o.a.

Hulp op de zaak ICT Projecten Computer hulp thuis

ITknecht is een hulp in huis en op de zaak. Wij kunnen u ondersteuning bieden bij (bijna) alle ICT gerelateerde installaties. Daarnaast hebben wij een intern netwerk van verschillende bedrijven voor uiteenlopende project. Of het nu gaat om 1 monteur of 20 monteurs, ITknecht levert de specialist(en) voor uw klus! Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen.